Udtalelser og oplevelser

fra nogle af vore hvalpe købere.

Vi vil hermed gerne sige tak, for at i vil dele jeres oplevelse med vore besøgende på siden, TAK

Vi beder vi alle besøgende, om at spritte hænderne af, inden berøring af vore hunde! 

Bailey

Det er nu en uge siden, at Bailey flyttede ind hos os (maj 2024), og han er bare det mest skønne, glade og nysgerrige energibundt man kan forestille sig. Han er faldet rigtig nemt til i vores familie og han virker tryg i allehverdagssituationer.

Der er ingen tvivl om, at han hos Mai-Brith og Bent har fået den allerbedste start på livet.

Hele forløbet, fra den første kontakt og frem til at vi kunne hente vores nye hvalp, har været præget af både stor professionalisme og en kæmpe kærlighed til deres hunde og hvalpe.

Dette kan man blandt andet se i det, at de først vil afgive hvalpene efter 10. uge, for at sikre en tryg overgang til livet som familiehund.

De har begge delt ud af deres store erfaring og viden, og har med glæde besvaret alle vores mange spørgsmål undervejs, ligesom de har åbnet deres hjem for os flere gange, så vi kunne komme og besøge Bailey indtil han var gammel nok til at flytte hjemmefra.

Og så har de jævnlig opdateret os med billeder, videoer og beskrivelser af de små hvalpe. Lige fra de første ture udendørs og de første måltider med hundefoder.


Vi kan kun give MBT kennel vores aller varmeste anbefaling!

De kærligste hilsener fra familien Flannum-Larsen

Luna

Jeg vil gerne anbefale MBT kennel.

Jeg har fået den dejlige Luna fra kuldet 27/2 2024.

Undervejs har jeg fået mange informationer og billeder, lige fra kuldet blev født.

Jeg havde også mulighed for at besøge Mai-brith og Bent og Luna 3 gange inden jeg hentede hende og blev hver gang taget godt imod.

Luna er utolig rolig og harmonisk og var- næsten- renlig, da hun kom hjem til mig. Ind imellem dog også meget aktiv,så kalder jeg hende kuglelynet Luna

Pepsi

Anbefaling:

Vi købte vores hvalp ved MBT Kennel i maj 2024. Vi havde en fantastisk oplevelse og blev fra start mødt med venlighed og ro. Fra første telefon samtale var kontakten informativ og vi følte os sikre i, at vi var landet det rigtige sted. MBT Kennel viste tydelig viden om hunde adfærd og man var ikke i tvivl om, at de ligger hjerte i deres hvalpe.

I ventetiden på at kunne overtage hvalpen, blev vi løbende opdateret med videoer og billeder og kunne stille spørgsmål både direkte på sms, men også i lukket forum for alle kommende hundeejere fra samme kuld.

Hvalpen (Pepsi) vi fik, var rolig, kærlig og er tydelig præget af menneske kontakt, hvilket har gjort transitionen fra kennel til “for evigt hjem” til en god oplevelse. Pepsi er rolig, nysgerrig, dejligt fræk (som hvalpe skal være), meget kærlig og nusseglad.

Ved afhentning, da hvalpene blev 10 uger, blev vi grundigt informeret om kost, adfærds og miljø træning og blev hjulpet på vej med information til hjemmebagte godbidder og foder tilskud, til fremtiden.

Vi har haft en fantastisk oplevelse hele vejen igennem og kan kun anbefale kennelen. Vi elsker vores hvalp Pepsi, og hun faldt til i familien hurtigere end hvad vi overhovedet havde turde håbe på. Christine David, ejer af Pepsi, kuld fra 27.2.2024.

Coco

Kære Mai-Brith og Bent,
Vi har købt en lækker Cavapoo baby fra jer i marts 2023. Hun er den mest nervefaste, stabile og coole hund. Hun tager tingene stille og roligt. Er vant til hverdagslyde, soignering og være i hænder. Hun er ikke bange for mennesker og nem i al omgang.

Når man møder Mai-Brith og Bent er man ikke i tvivl om at de ved hvad de laver. De deler gerne deres viden uden at være belærende og svarer på alle spørgsmål. Man føler sig altid velkommen - også med ens børn. Tusind tak for det.

Vi kan klart anbefale at købe en hvalp fra dem! Her får man en lækker veltilpasset baby, som er vant til hverdagslyde og at være i hænder. Tusind tak for hende! Anbefaling hermed givet videre.
Kh familien Kejser Pham

Charlie

De første 24 timer med Charlie har været helt fantastiske. Vi har fået en meget kærlig og energisk ung mand som hele tiden vil være med til det hele og som kommer når man kalder. Vi har haft et par uheld, men når man bor på 1. Sal på Frederiksberg/Vesterbro og det hele er nyt og spændende kan det være svært at holde det hele inde.

Vi glæder os meget til at se hvordan han tilpasser sig når han har fået et pr dage mere til at vænne sig til de nye forhold.

Vi vil gerne takke både MaiBrith Thorning og Bent for den store hjælp med det hele og for den lille guldklump.

Vi er ekstremt glade og lykkelige .

De bedste hilsner, Nicholas og Viktoria


Nicholas Victor Møller Thomsen

Vi vil gøre alt for jer, efter at I har givet os verdens bedste hund skriv endelig mig på hjemmesiden

30319750, nvmt92@gmail.comCosta

Vi har købt vores Cavapoo hos MaiBrith og Bent. Vi fik stedet anbefalet af vores venner. De er de sødeste hundeopdrættere, og tager sig så godt af både moren og hundehvalpene. Man mærker straks kærlighed og varme, når man besøger dem.
Hundene får den bedste opvækst her, og vores hund var endda renlig om natten, da vi fik ham ved 9 1/2 uge.

Vi fik den mest kærlige, nysgerrige, søde og dejlige hund.

Jeg kan kun anbefale dette sted.
Knus Dorte Røjel, 5355 0575

Lucky

Den skønneste hvalp:

Vi købte vores sødeste Lucky hos Bent og Mai-Brith Thorning og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi var på besøg flere gange indtil vores hvalp var klar til at komme med os hjem og både os og de firbenene blev taget sig virkelig godt af og vi blev mødt med kærlige, åbne og positive hundeforældre og hunde. Vi fik set og kælet med hvalpene og havde rigtig gode snakke om hvilket sind hvalpene havde hver især så vi kunne finde den hvalp som passede bedst til os. Vi fik også guide i foder, socialisering, træning mv. Der var styr på omgivelserne, vaccination og papirer. Vi kunne til hver en tid stille spørgsmål og få tilsendt billeder mv. Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse og vil til enhver tid anbefale at købe hundehvalp hos Bent og Mai-Brith Thorning.

Tak for den skønneste og dejligste hund man kan tænke sig

Stor hilsen fra Lucky og os alle her fra Hadsten (og Melina på Mors)